Plank Elzenhagen ** TOPPER **
Een heerlijke wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten (minimaal 2 personen | Shared Dining)
19 ½ pp
Carpaccio van ossenhaas
Spekjes / sjalotjes / bieslook / Parmigiano Reggiano / truffeldressing
16 ½
Gerookte Zalm, Hollandse garnalen en gerookte Paling
Toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot
22 ½
Coquilles
Kimchi / room / kaas / bosui / gegratineerd
21 ½
Crunchy Sushi Beef of Zalm
Groene asperge / paddenstoel / bosui / topping van steak tataar of zalm
17
Gamba's Piri Piri
Knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen
17
Gyozas Kip of Vega
Kimchi / room / chili olie
13
Steak tartaar
Truffelcrumble / misoschuim / Japanse kruiden
17
Gerookte burrata
Geserveerd in een krokant nestje
14
Truffelsoep
Bospaddenstoelen / bieslook
9 ½
Oesters
Vers uit ons Homarium
5
Escargots
Gegratineerd met kruidenboter / brood
14 ½
Chateaubriand | Graan gevoerd | ± 450 gr | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd. Geserveerd met Pepersaus, Stroganoffsaus en gebakken champignons.
2 p 79
Kalfspicanha
“Big Green Egg” / bospaddenstoelen / groene groenten / bearnaise saus
27
Tournedos | Rode wijnsaus
Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!
32
Parelhoender
Seizoensgroenten / Rode wijnjus
26
Scholfilet
Romige fregola / courgette / aubergine / saus met paprika en saffraan
27
Gebakken tong
De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland
42
Catch of the day
Wekelijks wisselend visgerecht
28
Kreeft ± 450 gr
Vers uit ons Homarium / seizoensgroenten / botersaus
42
Peterseliewortel a'la fondant (V)
Gerookte wortel / creme van ui / prei / wilde paddenstoel en truffel
26
Rundersukade
Rode Wijnsaus
25
Friet met mayonaise
4 ½
Gemengde salade
3 ½
Pepersaus
2 ½
Stroganoffsaus
3 ½
Gebakken eendenlever
9 ½
Gebakken champignons
3
Dessert van de Chef
Wisselend dessert uit onze eigen keuken
12 ½
Rood fruit
Kattentong, limoen en yoghurt roodfruit ijs
12 ½
Crème Brûlée
Tahiti vanille / slagroom / crumble / roomijs
13 ½
Europese Kazen
Selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop
16 ½
Kaas-Port Beleving
3 Kazen & 3 bijpassende kleine glazen Port (white-late bottled vintage-10 years old)
24
Scroppino
Aan tafel bereid / Cava / Limoncello / Vodka / limoen sorbetijs
12 ½
Wil u weten welke allergenen in de gerechten verwerkt zijn? Klik dan hier om deze te bekijken
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!
Online Reserveren kan bij ons!
Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039
Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief
Zondag t/m vrijdag
Zaterdag
BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum