Voorgerechten

Plank Elzenhagen ** TOPPER **

Een heerlijke wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten (minimaal 2 personen | Shared Dining)

19 pp

Carpaccio van Ossenhaas

spekjes / sjalotjes / bieslook / pecorino / truffeldressing

16

Gerookte Zalm, Hollandse Garnalen en Gerookte Paling

toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot

18

Smoked carrot (v)

Gerookte wortel / limemayo / postelein

12

Coquilles

Kimchi / room / kaas / bosui / gegratineerd

18

Gamba's Piri Piri

knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen

15

Gyozas Kip of Vega

Kimchi / room / chili olie

14

Steak Tartaar

Truffelcrumble / misoschuim / Japanse kruiden

15

Kwartel

Rilette / pootje / eendenlever / radijs

14

Truffelsoep

duxel / bieslook

9

Oesters

vers uit ons homarium

4

Sushi

Vers gerold / 8 stuks per roll / soja / wasabi / gember / vanaf 1700 uur
"rijst voorbereiden en verse sushi rollen is tijdsintensief dus op = op"

Dragon Roll

Gamba / avocado / komkommer gebrande zalm / wasabi-glace

15

Spicy Tuna

Tonijn / komkommer / avocado
chili mayo / lente-ui / bonito furikake

15

Dutch Roll

gerookte paling / komkommer
avocado / zwarte sesam / palingmayo

16

Salmon Roll

zalm / avocado / komkommer
zalm furikake

15

Beef Truffel

Ossenhaas / groene asperge
truffel / avocado

16

Duck Roll

Pekingeend / hoisin / komkommer

16

Hoofdgerechten

Chateaubriand | Graan gevoerd | 2 personen

Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd geserveerd. Met 2 sauzen naar keuze en garnituur.

79

Tournedos | Graan gevoerd

Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!

23

Steak Aubergine (v)

Aubergine / salsa verde / olijf

23

Kabeljauw

Krokant gebakken / zoete aardappel / truffel jus

24

Maïskip

Supreme / peen structuren / ui / cepes room

23

Gebakken Zeetong

De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland en 365 dagen per jaar constante topkwaliteit

36

Vegetarische Rendang

Spitskool / mosterdblad / spiced kroepoek

22

Catch of the day

wekelijks wisselend visgerecht

26

Verse kreeft

± 400 gram | Vers uit ons Homarium / seizoensgroenten / botersaus

39

Desserts

Dessert van de Chef

wisselend dessert uit onze eigen keuken

11

Crème Brûlée

Tahiti vanille / slagroom / crumble / roomijs

12

Sesam Brownie

Brownie / ganache / mango / bloedsinaasappel

11

Europese Kazen

selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop

14

Kaas-Port Beleving

3 kazen & 3 bijpassende kleine glazen port (white-late bottled vintage-10 years old)

20

Wil u weten welke allergenen in de gerechten verwerkt zijn? Klik dan hier om deze te bekijken

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Zondag t/m vrijdag

  • Lunch vanaf 12.00 uur
  • Diner vanaf 17.00 uur

Zaterdag

  • Lunch gesloten
  • Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)
* (23.30 uur laatste ronde)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum