Voorgerechten

Plank Elzenhagen ** TOPPER **

Een heerlijke wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten (minimaal 2 personen | Shared Dining)

19 ½ pp

Carpaccio van Ossenhaas

spekjes / sjalotjes / bieslook / pecorino / truffeldressing

16 ½

Gerookte Zalm, Hollandse Garnalen en Gerookte Paling

toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot

21 ½

Paté van fazant

Eendenlever / witlof / tijm / aardappel

13

Coquilles

Kimchi / room / kaas / bosui / gegratineerd

19 ½

Gamba's Piri Piri

knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen

17

Gyozas Kip of Vega

Kimchi / room / chili olie

12

Steak Tartaar

Truffelcrumble / misoschuim / Japanse kruiden

16

Geitenkaas crème brûlée (v)

Amandel / paprika / granaatappel

12

Truffelsoep

duxel / bieslook

9 ½

Oesters

Vers uit ons Homarium

5

Sushi

Soja / wasabi / vanaf 1700 uur

Nigiri Zalm | 6 stuks

Passievruchtenmayonaise / crispy topping

14

Maki Thunnus | 8 stuks

Tempura maki / tonijn / aardbei / licht pittige sojasaus

17 ½

Maki Beef | 8 stuks

Tempura maki / beef / truffel / licht pittige sojasaus

17 ½

Gamba Roll | 8 stuks

Gamba tempura / spicy mayo / komkommer / avocado

17 ½

Spicy Tuna Roll | 8 stuks

Tonijn / komkommer / avocado
chili mayo / lente-ui / bonito furikake

17 ½

Veggie Roll | 8 stuks

Komkommer / avocado / roomkaas / lente-ui

17 ½

Beef Roll | 8 stuks

Steak tartaar / komkommer / avocado

18 ½

Zalm Roll | 8 stuks

Zalm / mango / gedroogde chili / komkommer / roomkaas

17 ½

Sushi Special

Waanzinnige selectie van de chef op een mooie kleurrijke schaal. Super om samen te delen.

Nigiri zalm | 4 stuks
Maki Thunnus | 4 stuks
Maki Beef | 4 stuks
Gamba Roll | 8 stuks
Spicy Tuna Roll | 8 stuks

€ 60

Hoofdgerechten

Chateaubriand | Graan gevoerd | ± 450 gr | 2 personen

Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd. Geserveerd met Pepersaus, Stroganoffsaus en gebakken champignons.

2 p 79

Wagyu Rib Eye

Zo mals heeft u nog nooit gegeten. Geniet van de Wagyu kwaliteit.
± 400 gram en geserveerd met Chimichurri

2 p 79

Tournedos | Rode wijnsaus

Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!

32

Iberico rack

Rode biet / paddenstoel / knoflookjus

26

Rundersukade

Rode wijnsaus / groenten van het seizoen

25

Eendenborst

Spruit / spitskool / pompoen / rozijnjus

26

Hert

Zuurkool van witte ui / spruit / peperkoek jus

28

Haas

Haasfilet / hazenpeper / bospeen

29

Gebakken tong

De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland

42

Catch of the day

Wekelijks wisselend visgerecht

27

Kreeft ± 450 gr

Vers uit ons Homarium / seizoensgroenten / botersaus

42

Schelvis

Beurre rouge / zwarte linzen

25

Witte kool (v)

Balsamico / witte bonen

24

Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groenten.
Friet & mayonaise en/of gemengde salade kosteloos op verzoek.

Desserts

Dessert van de Chef

wisselend dessert uit onze eigen keuken

12

Chocolade Moelleux

Chocolade / pistache / sereh roomijs

12

Crème Brûlée

Tahiti vanille / slagroom / crumble / roomijs

13

Europese Kazen

selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop

16

Kaas-Port Beleving

3 kazen & 3 bijpassende kleine glazen port (white-late bottled vintage-10 years old)

24

Wil u weten welke allergenen in de gerechten verwerkt zijn? Klik dan hier om deze te bekijken

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Zondag t/m vrijdag

  • Lunch vanaf 12.00 uur
  • Diner vanaf 17.00 uur

Zaterdag

  • Lunch gesloten
  • Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)
* (23.30 uur laatste ronde)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum