Plank Elzenhagen ** TOPPER **
Een heerlijke wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten (minimaal 2 personen | Shared Dining)
19 ½ pp
Carpaccio van Ossenhaas
spekjes / sjalotjes / bieslook / pecorino / truffeldressing
16 ½
Gerookte Zalm, Hollandse Garnalen en Gerookte Paling
toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot
21 ½
Paté van fazant
Eendenlever / witlof / tijm / aardappel
13
Coquilles
Kimchi / room / kaas / bosui / gegratineerd
19 ½
Gamba's Piri Piri
knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen
17
Gyozas Kip of Vega
Kimchi / room / chili olie
12
Steak Tartaar
Truffelcrumble / misoschuim / Japanse kruiden
16
Geitenkaas crème brûlée (v)
Amandel / paprika / granaatappel
12
Truffelsoep
duxel / bieslook
9 ½
Oesters
Vers uit ons Homarium
5
Soja / wasabi / vanaf 1700 uur
Nigiri Zalm | 6 stuks
Passievruchtenmayonaise / crispy topping
14
Maki Thunnus | 8 stuks
Tempura maki / tonijn / aardbei / licht pittige sojasaus
17 ½
Maki Beef | 8 stuks
Tempura maki / beef / truffel / licht pittige sojasaus
17 ½
Gamba Roll | 8 stuks
Gamba tempura / spicy mayo / komkommer / avocado
17 ½
Spicy Tuna Roll | 8 stuks
Tonijn / komkommer / avocado
chili mayo / lente-ui / bonito furikake
17 ½
Veggie Roll | 8 stuks
Komkommer / avocado / roomkaas / lente-ui
17 ½
Beef Roll | 8 stuks
Steak tartaar / komkommer / avocado
18 ½
Zalm Roll | 8 stuks
Zalm / mango / gedroogde chili / komkommer / roomkaas
17 ½
Waanzinnige selectie van de chef op een mooie kleurrijke schaal. Super om samen te delen.
Nigiri zalm | 4 stuks
Maki Thunnus | 4 stuks
Maki Beef | 4 stuks
Gamba Roll | 8 stuks
Spicy Tuna Roll | 8 stuks
€ 60
Chateaubriand | Graan gevoerd | ± 450 gr | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd. Geserveerd met Pepersaus, Stroganoffsaus en gebakken champignons.
2 p 79
Wagyu Rib Eye
Zo mals heeft u nog nooit gegeten. Geniet van de Wagyu kwaliteit.
± 400 gram en geserveerd met Chimichurri
2 p 79
Tournedos | Rode wijnsaus
Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!
32
Iberico rack
Rode biet / paddenstoel / knoflookjus
26
Rundersukade
Rode wijnsaus / groenten van het seizoen
25
Eendenborst
Spruit / spitskool / pompoen / rozijnjus
26
Hert
Zuurkool van witte ui / spruit / peperkoek jus
28
Haas
Haasfilet / hazenpeper / bospeen
29
Gebakken tong
De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland
42
Catch of the day
Wekelijks wisselend visgerecht
27
Kreeft ± 450 gr
Vers uit ons Homarium / seizoensgroenten / botersaus
42
Schelvis
Beurre rouge / zwarte linzen
25
Witte kool (v)
Balsamico / witte bonen
24
Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groenten.
Friet & mayonaise en/of gemengde salade kosteloos op verzoek.
Dessert van de Chef
wisselend dessert uit onze eigen keuken
12
Chocolade Moelleux
Chocolade / pistache / sereh roomijs
12
Crème Brûlée
Tahiti vanille / slagroom / crumble / roomijs
13
Europese Kazen
selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop
16
Kaas-Port Beleving
3 kazen & 3 bijpassende kleine glazen port (white-late bottled vintage-10 years old)
24
Wil u weten welke allergenen in de gerechten verwerkt zijn? Klik dan hier om deze te bekijken
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!
Online Reserveren kan bij ons!
Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039
Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief
Zondag t/m vrijdag
Zaterdag
BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum