Plank Elzenhagen ** TOPPER **
Een heerlijke wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten (minimaal 2 personen | Shared Dining)
19 pp
Carpaccio van Ossenhaas
spekjes / sjalotjes / bieslook / pecorino / truffeldressing
16
Gerookte Zalm, Hollandse Garnalen en Gerookte Paling
toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot
18
Smoked carrot (v)
Gerookte wortel / limemayo / postelein
12
Coquilles
Kimchi / room / kaas / bosui / gegratineerd
18
Gamba's Piri Piri
knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen
15
Gyozas Kip of Vega
Kimchi / room / chili olie
14
Steak Tartaar
Truffelcrumble / misoschuim / Japanse kruiden
15
Kwartel
Rilette / pootje / eendenlever / radijs
14
Truffelsoep
duxel / bieslook
9
Oesters
vers uit ons homarium
4
Vers gerold / 8 stuks per roll / soja / wasabi / gember / vanaf 1700 uur
"rijst voorbereiden en verse sushi rollen is tijdsintensief dus op = op"
Dragon Roll
Gamba / avocado / komkommer gebrande zalm / wasabi-glace
15
Spicy Tuna
Tonijn / komkommer / avocado
chili mayo / lente-ui / bonito furikake
15
Dutch Roll
gerookte paling / komkommer
avocado / zwarte sesam / palingmayo
16
Salmon Roll
zalm / avocado / komkommer
zalm furikake
15
Beef Truffel
Ossenhaas / groene asperge
truffel / avocado
16
Duck Roll
Pekingeend / hoisin / komkommer
16
Chateaubriand | Graan gevoerd | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd geserveerd. Met 2 sauzen naar keuze en garnituur.
79
Tournedos | Graan gevoerd
Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!
23
Steak Aubergine (v)
Aubergine / salsa verde / olijf
23
Kabeljauw
Krokant gebakken / zoete aardappel / truffel jus
24
Maïskip
Supreme / peen structuren / ui / cepes room
23
Gebakken Zeetong
De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland en 365 dagen per jaar constante topkwaliteit
36
Vegetarische Rendang
Spitskool / mosterdblad / spiced kroepoek
22
Catch of the day
wekelijks wisselend visgerecht
26
Verse kreeft
± 400 gram | Vers uit ons Homarium / seizoensgroenten / botersaus
39
Dessert van de Chef
wisselend dessert uit onze eigen keuken
11
Crème Brûlée
Tahiti vanille / slagroom / crumble / roomijs
12
Sesam Brownie
Brownie / ganache / mango / bloedsinaasappel
11
Europese Kazen
selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop
14
Kaas-Port Beleving
3 kazen & 3 bijpassende kleine glazen port (white-late bottled vintage-10 years old)
20
Wil u weten welke allergenen in de gerechten verwerkt zijn? Klik dan hier om deze te bekijken
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!
Online Reserveren kan bij ons!
Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039
Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief
Zondag t/m vrijdag
Zaterdag
BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum