Voorgerechten

** Plank Elzenhagen **

Een heerlijke wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten.
(minimaal 2 personen | Shared Dining)

19 p.p.

Carpaccio van Ossenhaas

spekjes / sjalotjes / bieslook / Grana Padano / truffeldressing

16

Gerookte zalm, Hollandse garnalen & gerookte paling

toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot

17

Crunchy Sushi ๐ŸŒฟ

Sojasaus / wakame / lauwarm / Japanse mayonaise

14

Panko AA Asperges ๐ŸŒฟ

crรจme van ei / veldsla / doperwten

15

Eendenborst met AA Asperges

gerookt / doperwten / groene en witte asperges

14

Gamba’s Piri-Piri

knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen

15

Truffelsoep ๐ŸŒฟ

bospaddenstoelen / bieslook

9

Aspergesoep

beenham / AA asperges / ei

10

Oesters

vers uit ons homarium

4
Per stuk

Hoofdgerechten

Chateaubriand | Graan gevoerd
± 450 gr | 2 personen

Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd geserveerd. Met 2 sauzen naar keuze en garnituur.

79

Tournedos | Graan gevoerd

Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!

36

Kalfs rib-eye

een lichte structuur en een lichte bite! Geserveerd met rode wijnsaus

28

Gebakken zalm met AA Asperges

kriel / Hollandaise saus

26

Asperge flamande

AA Asperges / klassiek met beenham en eiersaus

24

Ravioli gevuld met asperges ๐ŸŒฟ

Groene kruiden chips / Hollandaise saus

24

Catch of the day

wekelijks wisselend visgerecht

26

Kreeft vers uit ons Homarium

± 500/600 gram | klassiek met botersaus

39

Gebakken Zeetong

De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland en 365 dagen per jaar constante topkwaliteit

36

Desserts

Dessert van de Chef

wisselend dessert uit onze eigen keuken

11

Crème Brûlée

Tahiti vanille / slagroom / crumble / roomijs

12

Aardbeien Eton mess

aardbeien / meringue / vanille ijs / slagroom

11

Europese Kazen

selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop

14

Kaas-Port Beleving

3 kazen & 3 bijpassende kleine glazen port (ruby-late bottled vintage-10 years old)

20

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Zondag t/m vrijdag

  • Lunch vanaf 12.00 uur
  • Diner vanaf 17.00 uur

Zaterdag

  • Lunch gesloten
  • Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)
* (23.30 uur laatste ronde)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum