Voorgerechten

** Plank Elzenhagen **

Een heerlijke wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten.
(minimaal 2 personen | Shared Dining)

19 p.p.

Carpaccio van Ossenhaas

spekjes / sjalotjes / bieslook / Grana Padano / truffeldressing

16

Gerookte zalm, Hollandse garnalen & gerookte paling

toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot

18

Buratta 🌿

Daslookpesto / olijven / gazpacho

13

Gamba’s Piri-Piri

knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen

15

Zeebaars

Schaaldierenmayo / aardappelsalade / gepofte kikkererwten

13

Mosselen

Chimichurri / venkel

15

Geroosterde Biet 🌿

Geroosterde bietozemarijn mayo / humus / ingelegde biet

13

Steak tartaar

Eidooier / krokant / basilicum mayo / toast

14

Truffelsoep 🌿

Bospaddenstoelen / bieslook

9

Oesters

vers uit ons homarium

4
Per stuk

Hoofdgerechten

Chateaubriand | Graan gevoerd
± 450 gr | 2 personen

Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd geserveerd. Met 2 sauzen naar keuze en garnituur.

79

Tournedos | Graan gevoerd

Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!

36

Poulet Jaune (Maiskip)

Supreme / verschillende maisstructuren / gremolata

23

Bloemkool Big Green Egg 🌿

Beurre noisette / truffelolie / amandelen / parmezaan / gepofte kikkererwten

23

Scholfilet

Paella / mosselen / limoen beurre blanc

24

Lomo Iberico

Chimichurri / groene asperges

27

Gebakken Zeetong

De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland en 365 dagen per jaar constante topkwaliteit

36

Mais-Feest 🌿

Maisstructuren / taco / olijven antiboise

23

Catch of the day

wekelijks wisselend visgerecht

26

Kreeft vers uit ons Homarium

± 400 gram | Vers uit ons Homarium / seizoensgroenten / botersaus / Canners

29

Desserts

Dessert van de Chef

wisselend dessert uit onze eigen keuken

11

Crème Brûlée

Tahiti vanille / slagroom / crumble / roomijs

12

Aardbeien Eton mess

aardbeien / meringue / vanille ijs / slagroom

11

Europese Kazen

selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop

14

Kaas-Port Beleving

3 kazen & 3 bijpassende kleine glazen port (ruby-late bottled vintage-10 years old)

20

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Zondag t/m vrijdag

  • Lunch vanaf 12.00 uur
  • Diner vanaf 17.00 uur

Zaterdag

  • Lunch gesloten
  • Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)
* (23.30 uur laatste ronde)

Zomervakantie
Van 9 juli t/m 21 augustus zijn wij voor de lunch gesloten. Voor grote groepen of speciale gelegenheden in deze periode kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum