Unicum Elzenhagen Zakelijk

Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen is uitermate geschikt voor uw zakelijke bezoek. Onze verschillende ruimtes in het restaurant bieden bij uitstek de juiste gelegenheid om uw vergadering, workshop, bijeenkomst of uw bespreking te plannen. Onze ruimtes zijn voorzien van audiovisuele apparatuur.

Aan onze ruime bar kunt u met uw gasten en/of uw personeel genieten van een goede borrel. Ook onze bar is voorzien van audiovisuele apparatuur. Aansluitend bieden wij natuurlijk de mogelijkheid voor een goed zakelijk diner. Dit kan zelfs in onze aparte ruimtes indien u privacy wenst.

Lunch & diner
U kunt in Unicum Elzenhagen 7 dagen per week terecht voor uw zakenlunch en uw zakendiner. Onze keuken is vanaf 11.30 uur al voor u geopend en zal voor u klaar staan als u nog laat uit een zakelijke bijkomst komt.

Zakelijke hotel faciliteiten
Onze hotelkamers zijn volledig ingericht vanuit het zakelijk oogpunt. Uitstekende wifi en een goed bureau maken dat u goed en comfortabel kunt werken. Op verzoek kunnen wij ook een printer aanbieden voor op de kamer die u kunt gebruiken voor uw zakelijke doeleinden.

Westlandse ondernemers
Met onze zakelijke faciliteiten willen wij het verlengstuk zijn van de Westlandse ondernemer. U kunt met alle vertrouwen uw gasten/relaties/klanten bij ons onderbrengen die wij vervolgens tot in de puntje verzorgen voor u.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

This field must contain Alpha Numeric characters
Dank u! Uw bericht is in goede orde bij ons binnengekomen. Wij nemen zsm contact met u op...×
Oeps... Er ging iets mis×

Vergaderen

Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen is uitermate geschikt voor uw zakelijke bezoek. Onze verschillende ruimtes in het restaurant bieden bij uitstek de juiste gelegenheid om uw vergadering, workshop, bijeenkomst of uw bespreking te plannen. Onze ruimtes zijn voorzien van audiovisuele apparatuur.

Aan onze ruime bar kunt u met uw gasten en/of uw personeel genieten van een goede borrel. Ook onze bar is voorzien van audiovisuele apparatuur. Aansluitend bieden wij natuurlijk de mogelijkheid voor een goed zakelijk diner. Dit kan zelfs in onze aparte ruimtes indien u diner wenst.

Tijdens het vergader-arrangement kunt u gratis gebruik maken van de beamer en flip-over. Het arrangement is beschikbaar voor overdag en is vanaf 10 personen. Wilt u in de avond vergaderen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Lunch vanaf 12.00 uur
Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)

Afhalen tussen
** 17.00 uur tot 19.00 uur
** Zondag tussen 17.00 uur en 18:00 uur


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum