Specialiteit Shared Dining

Plank Elzenhagen
Geniet van een wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten.

15,75

Starters

Carpaccio van Ossenhaas (met eendenlever + 3,-)
spekjes / sjalotjes / bieslook / grana padano / truffeldressing

12,75

Mousse van Eendenlever
stoofpeer / aceto / noten-krentenbrood / perengelei

13,75

Langzaam gegaard Buikspek **TOPPER**
ceviche / coquille / witlof / komkommer / crème knolselderij / truffel

14,75

Gerookte zalm, Hollandse Garnalen & gerookte Paling
op toast / passend garnituur

15,5

Gamba’s Piri Piri **TOPPER**
knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen

12,5

Hollandse Garnalen
toast / cocktailsaus

15,75

Gerookte Tamme Eendenborst
krokant zuurdesem / kweepeer / aceto balsamico / little gem

11,75

Fazantenpaté
notendressing / pistache / brioche

11,75

Westlandse Kroten logo_vierkant
feta / peterselie vinaigrette / amandel / frisée

10,5

Oesters

Zeeuwse Oesters 0000
als voorgerecht en/of tussengerecht

prijs per stuk 4

Soepen

Asperge crèmesoep
gebonden AA aspergesoep / beenham / peterselie

7,5

Wildboullion
shiitake / bosui

8,50

Tomaten crèmesoep
gedroogde tomaat / spekjes / bieslook

7,50

Truffelsoep logo_vierkant
bundelzwammen / kastanje champignons / bieslook

7,50

Vegetarisch


Bospaddenstoelen Risotto logo_vierkant
gepocheerd ei / spinazie / parmezaan

22,5

Chef’s choice

Verrassingsmenu

Laat u verrassen en verwennen door onze creatieve
keukenbrigade. Wij serveren een wisselend 3 of 4 gangen
verrassingsmenu met heerlijke seizoensgerechten.

Amuse en 3 gangen 37 ¾
Amuse en 4 gangen 47 ¾


* alleen per tafel te bestellen
* inclusief onbeperkt tafelwater sparkling en/of non-sparkling

Wijnarrangement

Onze sommelier Marijke Jansen heeft voor u een mooie selectie wijnen open staan. Zij heeft bij alle gerechten een mooie en bijpassende wijn geselecteerd. Geniet optimaal
van de wijn- en spijs combinatie.

3 glazen wijn 17 ¾
4 glazen wijn 23 ¾


* natuurlijk ook te bestellen bij uw a la carte gerechten

Visgerechten

Kabeljauwfilet
topinamboer / gegrilde witlof / aardappelcilinder / cèpes saus

23,75

Corvinafilet
pompoen / spinazie / truffel / king boleet / thijm-beurre blanc

22,75

Catch of the day
wisselend visgerecht / direct vers van de visafslag

23,75

Gebakken Zeetong (Picasso + € 3,5)
Remoulade / aan tafel gefileerd of heel op bord

34,50

Kreeft
traditionele wijze, gegrild of gegratineerd

1/2 - 17,75
1/1 - 32,75

Wild Specialiteiten

**TOPPER**
Hertenrugfilet
34 ¾
paarse peen / pommes dauphine / spruiten / stoofpeer

Hazenrug en Hazenpeper
28 ¾
knolselderij / rode kool / uiencompote / gnochi / specerijenjus

Wildzwijnfilet
24 ¾
pastinaak van de Big Green Egg / ingelegde bieten / pommes dauphine / amandel

Asperges: "Het Witte Goud"

Zalm met AA Asperges
22,75
pommes nature / spinazie / zeegroenten / Hollandaise

Lamsrack met AA Asperges
25,75
voorjaarsgroenten / courgette / geconfijte rozeval / rode wijnsaus

Asperge Flamande met AA Asperges
21,75
klassiek / beenham / roomkriel / boterjus / peterselie / nootmuskaat

Portie AA Asperges
8,75
om met elkaar van te genieten

Vlees / Black Angus

Chateaubriand **TOPPER**
Ossenhaas | AUS | Black Angus ± 450 gr | 64,75 | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd geserveerd. Met 2 sauzen en rijkelijk garnituur!

Tournedos | Grain Fed | AUS | Black Angus
Ossenhaas | 29,50
Voor de fijn-proevers is dit het beste wat er hedendaags te krijgen is van het rund! Super mals! Vlees van topkwaliteit!

Bavette | Grain Fed
23,75
Het vergeten stukje vlees met heel veel smaak. Heeft een grove structuur en een bite!

Side dishes

Pepersaus

2,5

Champignon roomsaus

2,5

Stroganoffsaus

3

Jus de veau

2,5

Bearnaise saus

2,5

Gebakken champignons

3

Dessert

Dessert van de Chef
Wisselend heerlijk zoet dessert

8,75

Dame blanche “Elzenhagen”
vanille roomijs / geslagen room / sponscake / warme chocoladesaus

8,50

Crème brûlée
Bourbon / vanille / geslagen room / crumble /
roomijs / karamel

9,5

Wentelteefje van Suikerbrood **TOPPER**
kaneelroom / kaneelijs / crumble

8,75

Europese kaasplankje
selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop

12,50

Kaas-Port Beleving **TOPPER**
3 kazen & 3 bijpassende kleine glazen port
(ruby-late bottled vintage-10 years old)

18,50



** Alle prijzen zijn in euro's benoemd | typefouten voorbehouden

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

7 dagen in de week geopend
* v.a. 12.00 uur lunch
* v.a. 17.00 uur diner


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum