My Image

Plank Elzenhagen
Geniet van een wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten.

17

My Image

Carpaccio van Ossenhaas
spekjes / sjalotjes / bieslook / grana padano / truffeldressing

14

Krokante Tortilla logo vega
aubergine kaviaar / paprika / groene asperge / tomaat

13

Gamba’s Piri Piri **TOPPER**
knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen

14

Gerookte zalm, Hollandse Garnalen & gerookte Paling
op toast / passend garnituur

16

Steak Tartaar ** Topper **
Black Angus / eidooier / olijvenkruim / basilicummayo / filo krokant

13

My Image

Tomaten crèmesoep
gedroogde tomaat / spekjes / bieslook

8

Truffelsoep logo_vierkant
bundelzwammen / kastanje champignons / bieslook

8

Asperge crèmesoep
gebonden AA aspergesoep / beenham / peterselie

7,5

My Image

Hosomaki
komkommer / zalm / tonijn / surimi of avocado

6 pieces - 6 ¾
8 pieces - 8 ¾

Crunchy Sushi ** Topper **
zalm & surimi / Japanse kruiden / wakamé / sushi mayonaise

5 pieces - 12 ¾

Dragon Roll
Uramaki gevuld met gamba, avocado en komkommer
en een topping van gerookte zalm en chili mayo

6 pieces - 12 ½
8 pieces - 16 ½

Spicy Tuna
Uramaki gevuld met pittige tonijn, komkommer
en avocado en een topping van sesam, chili mayo,
bieslook en lente ui

6 pieces - 12 ½
8 pieces - 16 ½

Beef Truffel ** Topper **
Uramaki gevuld met rucola, gefrituurde ui,
steak tartaar met een topping van Carpaccio,
truffel en Hoisinsaus

6 pieces - 14 ½
8 pieces - 18 ½

Sashimi
- Tonijn
- Zalm

6 pieces - 9 ¾
8 pieces - 12 ¾

My Image
My Image

Verrassingsmenu

Laat u verrassen en verwennen door onze creatieve
keukenbrigade. Wij serveren een wisselend 3 of 4 gangen
verrassingsmenu met heerlijke seizoensgerechten.

Amuse en 3 gangen 39
Amuse en 4 gangen 49

* alleen per tafel te bestellen
* inclusief onbeperkt tafelwater sparkling en/of non-sparkling

Wijnarrangement

Onze sommelier Marijke Jansen heeft voor u een mooie selectie wijnen open staan. Zij heeft bij alle gerechten een mooie en bijpassende wijn geselecteerd. Geniet optimaal
van de wijn- en spijs combinatie.

3 glazen wijn 18
4 glazen wijn 24


* natuurlijk ook te bestellen bij uw a la carte gerechten

Asperges: "Het Witte Goud"

Zalm met AA Asperges
22,75
pommes nature / spinazie / zeegroenten / Hollandaise

Lamsrack met AA Asperges
25,75
voorjaarsgroenten / courgette / geconfijte rozeval / rode wijnsaus

Asperge Flamande met AA Asperges
21,75
klassiek / beenham / roomkriel / boterjus / peterselie / nootmuskaat

Portie AA Asperges
8,75
om met elkaar van te genieten

My Image

Chateaubriand **TOPPER**
Ossenhaas | AUS | Black Angus ± 450 gr | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd geserveerd. Met 2 sauzen en rijkelijk garnituur!

68

Tournedos | Grain Fed | AUS | Black Angus
Voor de fijn-proevers is dit het beste ossenhaas/biefstuk wat er hedendaags te krijgen is van het rund! Super mals! Vlees van topkwaliteit!

32

Bavette | Grain Fed
Het vergeten stukje vlees met heel veel smaak. Heeft een grove structuur en een bite!

25

Hoenderfilet
Krokant op de huid gebakken en geserveerd met truffeljus

23

Courgette gevuld logo vega
baby groenten / paprika a la Big Green Egg / Parmezaan krokant

23

Hele Kreeft Thermidor
gegratineerd met kaas / aardappelmousseline / mosterdsaus / spinazie

37

Catch of the day
wekelijks wisselend visgerecht

24

Zeebaarsfilet
Op de huid gebakken

24

Canadese kreeft vers uit ons homarium
- klassiek met botersaus

1/2 - 19
1/1 - 37

Gebakken Tong
gefileerd of heel op bord geserveerd / remouladesaus

37

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met:
- bijpassende groenten van het seizoen
- friet & mayonaise

My Image

Pepersaus

2,5

Champignon roomsaus

2,5

Stroganoffsaus

3

Rodewijnsaus

2,5

Gebakken champignons

3

My Image

Dessert van de Chef
Wisselend heerlijk zoet dessert

9

Dame blanche “Elzenhagen”
vanille roomijs / geslagen room / sponscake / warme chocoladesaus

9

Crème brûlée
Bourbon / vanille / geslagen room / crumble /
roomijs / karamel

10

Europese kaasplankje
selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop

13

Kaas-Port Beleving **TOPPER**
3 kazen & 3 bijpassende kleine glazen port
(ruby-late bottled vintage-10 years old)

19



** Alle prijzen zijn in euro's benoemd | typefouten voorbehouden

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Lunch vanaf 12.00 uur
Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)

Afhalen tussen
** 15.00 uur tot 19.00 uur


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum