Voorgerechten

Plank Elzenhagen ** TOPPER **

Een heerlijke selectie van voorgerechten om samen van te genieten.
(minimaal 2 personen | Shared Dining)

19 ½ pp

Carpaccio van ossenhaas

Spekjes / sjalotjes / bieslook / Parmigiano Reggiano / truffeldressing

16 ½

Gerookte Zalm, Hollandse garnalen en gerookte Paling

Toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot

22 ½

Bieten carpaccio (V)

Chioggia biet / amandel / geitenkaas

13 ½

Tonijn tataki

Oosterse wijze / gelakt / sesam

17

Gamba's Piri Piri

Knoflook / piri-piri kruiden / stokbrood om lekker te dopen

17

Gyozas Kip of Vega

Kimchi / room / chili olie

13

Steak tartaar

Shiitake / tempura

17

Truffelsoep

Bospaddenstoelen / bieslook

9 ½

Oesters

Vers uit ons Homarium

5

Escargots

Gegratineerd met kruidenboter / brood

14 ½

Pastrami van wild zwijn

Witlof / walnoot / granny smith / mayonaise met 5 spice

17

Rouleaux

Fazant en hoender / knolgroenten / vijgen / rozijnen / Sherry

16

Wildbouillon

Toast met romige paddenstoel

16

Hoofdgerechten

Chateaubriand | Graan gevoerd | ± 450 gr | 2 personen

Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd. Geserveerd met Pepersaus, Stroganoffsaus en gebakken champignons.

2 p 79

Tournedos | Rode wijnsaus

Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!

32

Kabeljauw

Seizoensgroenten / aardappelschuim / Leffe bitterbal stoofvlees / beurre rouge

28

Gebakken tong

De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland

42

Catch of the day

Wekelijks wisselend visgerecht

28

Kreeft ± 450 gr

Vers uit ons Homarium / seizoensgroenten / botersaus

42

Pompoentaart (V)

Kaneel / gember / aardappelschuim

25

Hertenbiefstuk

Van de bout / seizoensgroenten / portsaus

28

Wild zwijn filet

Seizoensgroenten / rode wijn saus met specerijen

26

Barberie eendenborst

Seizoensgroenten / cranberrysaus

28

Hazenpeper

Sjalot / spekjes / paddenstoel / chocolade / aardappelpuree

27

Side dishes

Friet met mayonaise

4 ½

Gemengde salade

3 ½

Pepersaus

2 ½

Stroganoffsaus

3 ½

Gebakken champignons

3

Desserts

Dessert van de Chef

Wisselend dessert uit onze eigen keuken

12 ½

Chocolade - notendessert

Sinaasappel / karamel

13

Crème Brûlée

Vanille / slagroom / crumble / roomijs

13 ½

Europese Kazen

Selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop

16 ½

Kaas-Port Beleving

3 Kazen & 3 bijpassende kleine glazen Port (white-late bottled vintage-10 years old)

24

Scroppino

Cava / Limoncello / limoen sorbetijs

12 ½

Wil u weten welke allergenen in de gerechten verwerkt zijn? Klik dan hier om deze te bekijken

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Zondag t/m vrijdag

  • Lunch vanaf 12.00 uur
  • Diner vanaf 17.00 uur

Zaterdag

  • Lunch gesloten
  • Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)
* (23.30 uur laatste ronde)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum