Brioche brood (V)
Roomboter / olijfolie
7,50
Iberico ham
Tomaat antiboise / crackers
15,00
Oesters Helie p/s
Ponzu / rode wijn azijn
4,50
Garnalen kroket (6 st.)
Cocktailsaus
14,50
Bitterballen (8 st.)
Mosterd
11
Gamba tempura (6 st.)
Okinowi / Kewpie mayonaise
15
Karaage Koreaanse kip (6 st.)
Gochuchan saus / sesam
15,50
BBQ Iberico ribfingers
Ketjap / bosui / sesam
18,50
Carpaccio van ossenhaas
Bieslook / truffelmayonaise / spek krokant
16,50
Zalm, paling & krab
Gerookte zalm / palingfilet / krabsalade
22,50
Gamba's Piri-Piri
Piri-piri kruiden / knoflook / geroosterde paprika / brood
17,50
Truffelsoep
Bospaddenstoelen / bieslook
10,50
Geroosterde avocado (V)
Paprika / furikake / ghoa cress
11,50
Gyozas Kip of Vega (V)
Kimchi
12,50
Brioche steak tartaar
Groenten / paddenstoel
18,50
Coquilles on fire
Iberico / vanille mayonaise / mango
19,50
Beef tataki
Wasabi-citrus dressing / rode peper / daikon cress
16,50
Peking eend
Hoisin / komkommer / daikon
21,50
Taco’s (3 st.)
Tonijn / avocado / little gem / wasabi mayonaise
14
Dit zijn onze waanzinnige verse sushi rollen
Tuna roll
Spicy tuna | takuan | jalapeño
19,50
Dragon salmon
Ebi fry | flamed salmon | Kewpie mayonaise
19,50
Flamed salmon
Flamed salmon | komkommer | kataifi
19,50
Chicken teriyaki roll
Kip | komkommer | teriyaki saus
19,50
Surf & Turf roll
Ebi fry | beef | teriyaki saus
19,50
Sashimi tonijn
12,50
Sashimi zalm
12,50
Sashimi flamed salmon
12,50
Chateaubriand | Graan gevoerd | ± 450 gr | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd. Geserveerd met Pepersaus, Stroganoffsaus en gebakken champignons.
2 p 80
Tournedos
Voor de fijn-proevers, het beste stuk van het rund dat er is. Super mals!
Seizoensgroenten / rode wijn saus
33,50
Parelhoen
Seizoensgroenten / sjalot jus
28,50
Gebakken zeetong
Remoulade / komkommersalade
42,00
Zalm teriyaki
Lavas crumble / rijst in krokant jasje / paksoi
28,50
Kreeft gegratineerd
Vers uit ons Homarium / Hollandaise
45,50
Catch of the day
Seizoensgroenten / bijpassende saus
30,00
Dry aged beet (V)
Paddenstoelen / groentenjus
21,50
Hazenpeper
Aardappel / specerijen / pure chocolade
28,50
Combinatie hert & wild zwijn
Gebakken hertenbout / wild zwijn procureur / witlof / rode wijnsaus
29,50
Pepersaus
3,50
Stroganoffsaus
3,50
Gebakken champignons
3,00
Friet met mayonaise
4,50
Truffelfriet
6,50
Gemengde salade
3,50
Gegrilde groenten
7,50
Dessert van de Chef
Wisselend dessert uit onze eigen keuken
12,50
Crème Brûlée
Vanille / slagroom / crumble / roomijs
13,50
Chocolade proeverij
Brownie / chocolademousse / roomijs
14,50
Scroppino
Cava / Limoncello / limoen sorbetijs
12,50
Europese Kazen
Selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop
16,50
Kaas-Port Beleving
3 Kazen & 3 bijpassende kleine glazen Port (white-late bottled vintage-10 years old)
24,00
Wil u weten welke allergenen in de gerechten verwerkt zijn? Klik dan hier om deze te bekijken
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!
Online Reserveren kan bij ons!
Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039
Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief
Maandag t/m Zondag • Lunch vanaf 12.00 uur • Diner vanaf 17.00 uur * (reserveren tot 19.30) * (23.30 uur laatste ronde)
BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum
Privacy policy