Plank Elzenhagen ** TOPPER **
Een heerlijke selectie van voorgerechten om samen van te genieten.
(minimaal 2 personen | Shared Dining)
19 ½ pp
Carpaccio van ossenhaas
Spekjes / sjalotjes / bieslook / Parmigiano Reggiano / truffeldressing
16 ½
Gerookte Zalm, Hollandse garnalen en gerookte Paling
Toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot
22 ½
Bieten carpaccio (V)
Chioggia biet / amandel / geitenkaas
13 ½
Tonijn tataki
Oosterse wijze / gelakt / sesam
17
Gamba's Piri Piri
Knoflook / piri-piri kruiden / stokbrood om lekker te dopen
17
Gyozas Kip of Vega
Kimchi / room / chili olie
13
Steak tartaar
Shiitake / tempura
17
Truffelsoep
Bospaddenstoelen / bieslook
9 ½
Oesters
Vers uit ons Homarium
5
Escargots
Gegratineerd met kruidenboter / brood
14 ½
Pastrami van wild zwijn
Witlof / walnoot / granny smith / mayonaise met 5 spice
17
Rouleaux
Fazant en hoender / knolgroenten / vijgen / rozijnen / Sherry
16
Wildbouillon
Toast met romige paddenstoel
16
Chateaubriand | Graan gevoerd | ± 450 gr | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd. Geserveerd met Pepersaus, Stroganoffsaus en gebakken champignons.
2 p 79
Tournedos | Rode wijnsaus
Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!
32
Kabeljauw
Seizoensgroenten / aardappelschuim / Leffe bitterbal stoofvlees / beurre rouge
28
Gebakken tong
De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland
42
Catch of the day
Wekelijks wisselend visgerecht
28
Kreeft ± 450 gr
Vers uit ons Homarium / seizoensgroenten / botersaus
42
Pompoentaart (V)
Kaneel / gember / aardappelschuim
25
Hertenbiefstuk
Van de bout / seizoensgroenten / portsaus
28
Wild zwijn filet
Seizoensgroenten / rode wijn saus met specerijen
26
Barberie eendenborst
Seizoensgroenten / cranberrysaus
28
Hazenpeper
Sjalot / spekjes / paddenstoel / chocolade / aardappelpuree
27
Friet met mayonaise
4 ½
Gemengde salade
3 ½
Pepersaus
2 ½
Stroganoffsaus
3 ½
Gebakken champignons
3
Dessert van de Chef
Wisselend dessert uit onze eigen keuken
12 ½
Chocolade - notendessert
Sinaasappel / karamel
13
Crème Brûlée
Vanille / slagroom / crumble / roomijs
13 ½
Europese Kazen
Selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop
16 ½
Kaas-Port Beleving
3 Kazen & 3 bijpassende kleine glazen Port (white-late bottled vintage-10 years old)
24
Scroppino
Cava / Limoncello / limoen sorbetijs
12 ½
Wil u weten welke allergenen in de gerechten verwerkt zijn? Klik dan hier om deze te bekijken
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!
Online Reserveren kan bij ons!
Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039
Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief
Zondag t/m vrijdag
Zaterdag
BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum