• Welke disclaimer hanteren jullie?

  De website's http://www.restaurantunicum.nl, http://www.unicumwaterweg.nl en http://www.unicumelzenhagen.nl en http:www.unicum.nu worden beheerd door Unicum Beheer. De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan de gepubliceerde informatie onjuist of onvolledig zijn. Unicum Beheer en al haar ondernemingen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten. Aan de inhoud van de gegeven informatie kan geen enkel recht worden ontleend. Unicum Beheer wijst alle aansprakelijkheid af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, of enige andere schade ontstaan door het gebruik (of de tijdelijke onmogelijkheid daartoe) van onze site's of andere websites die via hyperlinks aan http://www.restaurantunicum.nl, http://www.unicumwaterweg.nl en http://www.unicumelzenhagen.nl zijn gekoppeld en de inhoud daarvan.

 • Wat is het retourbeleid op internet aankopen?

  In de webshop van Unicum kunt u twee verschillende producten aanschaffen. Dit is food en non-food.

  Food (gerechten / etenswaar en drinkwaar)
  Op deze producten is het volgende aankoop- en retourbeleid van toepassing.

  Bestellen, betalen en leveren
  U kunt uw aankoop doen via internet door direct te betalen via iDeal of PayPal. U komt hiermee overeen dat restaurant Unicum de bestelde producten op de afgesproken datum en tijd aan u levert. De levering geschiedt door het afhalen van de producten door de koper.

  Annuleren
  U kunt uw betaalde bestelling tot 48 uur van te voren annuleren door telefonisch contact op te nemen met Eddy Moerman op telefoonnummer 06-45274748. Na deze annulering ontvangt u binnen 5 werkdagen uw aankoop bedrag terug op uw rekening. Aan deze annulering zijn 10 euro administratiekosten verbonden. Deze administratiekosten worden direct verrekend tijdens het terug storten van uw betaling.

  Indien u uw bestelling annuleert tussen 48 uur en 24 uur van het tijdstip van levering zijn wij genoodzaakt 50% van het bestelde bedrag in rekening te brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te geven bedrag. Het terug te storten gedrag zal binnen 5 werkdagen aan u worden overgemaakt.

  Indien u uw bestelling annuleert binnen 24 uur van het tijdstip van levering zijn wij genoodzaakt 75% van het bestelde bedrag in rekening te brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te geven bedrag. Het terug te storten gedrag zal binnen 5 werkdagen aan u worden overgemaakt.

  Indien u uw bestelling annuleert binnen 12 uur van het tijdstip van levering zijn wij genoodzaakt 100% van het bestelde bedrag in rekening te brengen.

  Non-Food (Dinercheques)
  Op deze producten is het volgende aankoop- en retourbeleid van toepassing.

  Bestellen, betalen en leveren
  U kunt uw aankoop doen via internet door direct te betalen via iDeal of PayPal. U komt hiermee overeen dat restaurant Unicum de bestelde producten op de afgesproken datum en tijd aan u levert. De levering geschiedt door het opsturen of emailen van de producten door de verkoper.

  Annuleren
  U kunt uw betaalde bestelling tot aan het moment van versturen uur van te voren annuleren door telefonisch contact op te nemen met Eddy Moerman op telefoonnummer 06-45274748. Na deze annulering ontvangt u binnen 5 werkdagen uw aankoop bedrag terug op uw rekening. Aan deze annulering zijn 5 euro administratiekosten verbonden. Deze administratiekosten worden direct verrekend tijdens het terug storten van uw betaling.

 • Wat is het beleid mbt reserveringen en annuleringen

  Annuleringsvoorwaarden voor onze hotelboekingen:
  (afwijkend van de KHN)

  • U kunt kosteloos annulering tot 72 uur voorafgaand aan uw hotelbezoek.
  • Bij annulering minder dan 72 uur voorafgaand aan uw bezoek hanteren wij 100% van de reserveringswaarde.

  Voor onze reserveringen, annuleringen en no-show’s hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca van de KHN. Deze kunt u hier nalezen.

  - Uniforme Voorwaarden Horeca

 • Hebben jullie kinderstoelen?

  Ja, wij hebben meerdere kinderstoelen in huis.

 • Zijn jullie toegankelijk voor rolstoelen?

  Alles is bij ons op de begaande grond en wij zijn toegankelijk voor rolstoelen. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende ruimte aanwezig is bij de tafel voor bijvoorbeeld een elektrische rolstoel.

 • Algemene voorwaarden winactie's op social media

  Algemene voorwaarden winactie’s social media Unicum Elzenhagen BV en/of Restaurant Expo BV (Unicum Waterweg)
  Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winactie die wordt georganiseerd door Unicum Elzenhagen BV en/of Restaurant Expo BV (Unicum Waterweg). Door deelname aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. Unicum Elzenhagen BV en/of Restaurant Expo BV (Unicum Waterweg) behouden zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.
  1. Deelname aan de winactie is gratis. Deelname vindt plaats door de post op instagram te liken, minimaal 9 vrienden te taggen en te delen met vrienden op instagram. Tevens moet de winnaar het instagram account van Unicum Elzenhagen of Unicum Waterweg volgen. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
  2. De deelnemer mag zo vaak mogelijk meedoen aan de actie als hij/zij wil. Per deelnemer kan er echter slechts één prijs gewonnen worden.
  3. Uitgesloten van deelname zijn familieleden van en medewerkers van Unicum Elzenhagen BV en/of Restaurant Expo BV (Unicum Waterweg).
  4. De looptijd van de winactie is van 17 augustus 2020 t/m 8 september 2020. De winnaar wordt bekend gemaakt na 8 september 2020
  5. De prijs is een gevulde Sushiboot met 150 stukjes sushi. De boot is in bruikleen en dient te worden teruggebracht.
  6. Foto’s die niet voldoen aan de gangbare normen en waarden kunnen worden gerapporteerd op het desbetreffende social media kanaal.
  8. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Westland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
  9. Bekendmaking van de winnaars zal uiterlijk voor 11 september 2020 plaatsvinden via onze media kanalen, dit is met naam en toenaam van de winaars zijn/haar persoonsgegevens te verschaffen.
  9-A de prijs kan opgehaald worden op 11/12 of 13 september 2020 in overleg met Eddy Moerman
  10. Als de geselecteerde winnaar 24 uur onbereikbaar is, kan de prijs ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere prijswinnaar.
  11. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  12. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. Ook is de prijs niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
  13. De aanbieder, Unicum Elzenhagen BV en/of Restaurant Expo BV (Unicum Waterweg), zal (indien niet bekend) bij de deelnemer een geldig contactadres opvragen en kan hem/haar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit.
  14. De aanbieder, Unicum Elzenhagen BV en/of Restaurant Expo BV (Unicum Waterweg), is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de winactie, zal door de aanbieder op passende wijze publiekelijk (via haar website en de betreffende social mediakanalen) bekend worden gemaakt.
  15. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Unicum Elzenhagen BV en/of Restaurant Expo BV (Unicum Waterweg) om hun namen en eventuele foto’s/beeldmateriaal voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
  16. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunnen worden gestuurd naar eddy@unicum.nu . Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

 • Toeristenbelasting

  De prijzen van onze kamers zijn exclusief toeristenbelasting van 5% van de logies kosten per nacht.

  Toeristenbelasting gemeente Westland

 • Huisdieren

  Huisdieren zijn bij ons in het hotel niet toegestaan.

  Vanwege hygiëne redenen zijn huisdieren bij ons ook niet toegestaan in het restaurant. De enige uitzondering hierop zijn invalide mensen met hulphonden.

Unicum Elzenhagen

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Lunch vanaf 12.00 uur
Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)

Afhalen tussen
** 17.00 uur tot 19.00 uur
** Zondag tussen 17.00 uur en 18:00 uur


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum