• Welke disclaimer hanteren jullie?

  De website's http://www.restaurantunicum.nl, http://www.unicumwaterweg.nl en http://www.unicumelzenhagen.nl en http:www.unicum.nu worden beheerd door Unicum Beheer. De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan de gepubliceerde informatie onjuist of onvolledig zijn. Unicum Beheer en al haar ondernemingen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten. Aan de inhoud van de gegeven informatie kan geen enkel recht worden ontleend. Unicum Beheer wijst alle aansprakelijkheid af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, of enige andere schade ontstaan door het gebruik (of de tijdelijke onmogelijkheid daartoe) van onze site's of andere websites die via hyperlinks aan http://www.restaurantunicum.nl, http://www.unicumwaterweg.nl en http://www.unicumelzenhagen.nl zijn gekoppeld en de inhoud daarvan.

 • Wat is het retourbeleid op internet aankopen?

  In de webshop van Unicum kunt u twee verschillende producten aanschaffen. Dit is food en non-food.

  Food (gerechten / etenswaar en drinkwaar)
  Op deze producten is het volgende aankoop- en retourbeleid van toepassing.

  Bestellen, betalen en leveren
  U kunt uw aankoop doen via internet door direct te betalen via iDeal of PayPal. U komt hiermee overeen dat restaurant Unicum de bestelde producten op de afgesproken datum en tijd aan u levert. De levering geschiedt door het afhalen van de producten door de koper.

  Annuleren
  U kunt uw betaalde bestelling tot 48 uur van te voren annuleren door telefonisch contact op te nemen met Eddy Moerman op telefoonnummer 06-45274748. Na deze annulering ontvangt u binnen 5 werkdagen uw aankoop bedrag terug op uw rekening. Aan deze annulering zijn 10 euro administratiekosten verbonden. Deze administratiekosten worden direct verrekend tijdens het terug storten van uw betaling.

  Indien u uw bestelling annuleert tussen 48 uur en 24 uur van het tijdstip van levering zijn wij genoodzaakt 50% van het bestelde bedrag in rekening te brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te geven bedrag. Het terug te storten gedrag zal binnen 5 werkdagen aan u worden overgemaakt.

  Indien u uw bestelling annuleert binnen 24 uur van het tijdstip van levering zijn wij genoodzaakt 75% van het bestelde bedrag in rekening te brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te geven bedrag. Het terug te storten gedrag zal binnen 5 werkdagen aan u worden overgemaakt.

  Indien u uw bestelling annuleert binnen 12 uur van het tijdstip van levering zijn wij genoodzaakt 100% van het bestelde bedrag in rekening te brengen.

  Non-Food (Dinercheques)
  Op deze producten is het volgende aankoop- en retourbeleid van toepassing.

  Bestellen, betalen en leveren
  U kunt uw aankoop doen via internet door direct te betalen via iDeal of PayPal. U komt hiermee overeen dat restaurant Unicum de bestelde producten op de afgesproken datum en tijd aan u levert. De levering geschiedt door het opsturen of emailen van de producten door de verkoper.

  Annuleren
  U kunt uw betaalde bestelling tot aan het moment van versturen uur van te voren annuleren door telefonisch contact op te nemen met Eddy Moerman op telefoonnummer 06-45274748. Na deze annulering ontvangt u binnen 5 werkdagen uw aankoop bedrag terug op uw rekening. Aan deze annulering zijn 5 euro administratiekosten verbonden. Deze administratiekosten worden direct verrekend tijdens het terug storten van uw betaling.

 • Wat is het beleid mbt reserveringen en annuleringen

  Voor onze reserveringen, annuleringen en no-show’s hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca van de KHN. Deze kunt u hier nalezen.

  - Uniforme Voorwaarden Horeca

  Annuleringsvoorwaarden voor onze hotelboekingen:
  (afwijkend van de KHN)

  • U kunt kosteloos annulering tot 48 uur voorafgaand aan uw bezoek.
  • Bij annulering tot dan 24 uur voorafgaand aan uw bezoek hanteren wij 50% van de reserveringswaarde.
  • Bij annulering minder dan 24 uur voorafgaand aan uw bezoek hanteren wij 100% van de reserveringswaarde.

 • Hebben jullie kinderstoelen?

  Ja, wij hebben meerdere kinderstoelen in huis.

 • Zijn jullie toegankelijk voor rolstoelen?

  Alles is bij ons op de begaande grond en wij zijn toegankelijk voor rolstoelen. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende ruimte aanwezig is bij de tafel voor bijvoorbeeld een elektrische rolstoel.

 • Houden jullie rekening met allergenen?

  Graag houden wij rekening met uw wensen. Zo willen wij ook graag rekening houden met uw allergieën. Gelukkig heeft de wetgeving hierin geholpen om u in de horeca nog beter te voorzien van informatie. Op onze menukaarten treft u (binnenkort) de onderstaande allergenen iconen bij de gerechten. Natuurlijk kunt u uw vragen natuurlijk altijd stellen aan een van onze medewerkers.

 • Toeristenbelasting

  De prijzen van onze kamers zijn exclusief toeristenbelasting van 5% van de logies kosten per nacht.

  Toeristenbelasting gemeente Westland

 • Huisdieren

  Huisdieren zijn bij ons in het hotel niet toegestaan.

  Vanwege hygiëne redenen zijn huisdieren bij ons ook niet toegestaan in het restaurant. De enige uitzondering hierop zijn invalide mensen met hulphonden.

Unicum Elzenhagen

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Lunch vanaf 12.00 uur
Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)

Afhalen tussen
** 15.00 uur tot 19.00 uur


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum