Plattegrond

Ons restaurant kent verschillende ruimtes en verschillende tafels. Op deze pagina leggen we uit wat wij bedoelen met verschillende ruimtes en verschillende tafels.

Wij trachten bij uw reservering altijd rekening te houden met de wensen van u als gast. Echter kunnen wij niet altijd voldoen aan deze wensen. Wij doen dan ook altijd ons uiterste best om een zo mooi mogelijke tafel voor u te reserveren. 

 • Restaurant gedeelte

  Open or Close

  In het restaurant gedeelte hebben wij 'gewone' tafels staan met lage stoelen. Wij hebben stoelen met- en zonder armleuningen voor uw comfort.

  Groepen van 7 à 8 personen zullen wij doorgaand proberen te reserveren aan een vierkante tafel. Naargelang de tafelschikking kan dit niet altijd.

  In het restaurant gedeelte kunnen wij een groep tot en met 14 personen aan één lange tafel zetten. Groepen van 15 personen of meer zullen wij in het restaurant gedeelte verdelen over 2 of meerdere tafels. (naargelang het aantal gasten) In de Serre en de Voorkamer kunnen wij meer gasten aan één tafel plaatsten.

  De ronde tafels zijn bij ons beperkt en kunnen dit gedeelte voor maximaal  4 personen gereserveerd worden.

 • Half ronde bankjes

  Open or Close

  In ons restaurant gedeelte hebben wij 6 half ronde bankjes staan die zeer populair zijn. Wij zullen deze bankjes als eerste vullen met reserveringen. Deze gezellige bankjes kunnen tot maximaal 4 gasten gereserveerd worden.

  Geeft u bij het reserveren vooral aan als u niet in een bankje wilt zitten. Dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee.

 • Bartafels

  Open or Close

  Wij hebben drie halfronde bankjes in het bargedeelte die wij de bartafels noemen. Deze halfronde bankjes geven ruimte voor maximaal 6 personen

 • Voorkamer

  Open or Close

  Direct na binnenkomst hebben wij aan de linkerzijde de zogenoemde Voorkamer. Deze Voorkamer geeft ruimte voor groepen vanaf 10 tot en met 16 personen. Wij kunnen dan een mooie vierkante tafel maken waardoor u een royale tafel heeft en uw gasten meer contact met elkaar kunnen hebben.

  à la carte
  Als wij geen groepen hebben wordt deze ruimte tevens gebruikt als à la carte ruimte en zullen wij ook kleinere tafels reserveren in de voorkamer.

  Vergaderingen:
  Deze ruimte is uitstekend voor uw vergadering. Klik hier voor meer informatie op onze zakelijke pagina.

 • Serre

  Open or Close

  Naast de Voorkamer hebben wij de Serre. Onze Serre geeft ruimte aan groepen met een maximum van 30 personen. Deze kunnen wij op de volgende manier verdelen:

  - 12 t/m 22 personen - 1 grote vierkante tafel
  - 23 t/m 25 personen - 2 vierkante tafels
  - 26 t/m 30 personen - 3 lange tafels

  à la carte
  Als wij geen groepen hebben wordt deze ruimte tevens gebruikt als à la carte ruimte en zullen wij ook kleinere tafels reserveren in de Serre.

  Vergaderingen:
  Deze ruimte is uitstekend voor uw vergadering. Klik hier voor meer informatie op onze zakelijke pagina.

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Lunch vanaf 12.00 uur
Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)

Afhalen tussen
** 17.00 uur tot 19.00 uur
** Zondag tussen 17.00 uur en 18:00 uur


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum