• Genieten op de mooie stranden

  • Prachtige fietsroutes

  • Het Westland

Toerisme & Recreatie

De Gemeente Westland is ontstaan uit een gemeentelijke herindeling in 2004. Westland ligt zeer gunstig: tussen de Rotterdamse wereldhaven en politiek Den Haag. Bovendien ligt het pal aan (open) zee. Gemeente Westland bestaat uit de volgende 11 dorpskernen; ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Wateringen, Monster, De Lier, Honselersdijk, Poeldijk, Maasdijk, Kwintsheul, Heenweg en Ter Heijde. Het Westland heeft veel te bieden op het gebied van toerisme en recreatie.


Hoek van Holland

In het hoekje van Zuid-Holland ligt het plaatsje Hoek van Holland. Met het Rotterdamse strand en de monding van de grootste haven van Europa is dit een must see! Grote containerschepen varen Rotterdam binnen, geniet van dit spektakel op de pier van Hoek van Holland. U kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje in ons restaurant aan de Nieuwe Waterweg. Kijk op de website van Unicum Waterweg en reserveer direct uw tafel!


Stranden

U kunt als inwoner, toerist of recreant genieten van het acht kilometer lange strand, de zee en de duinen van Westland. U kunt wandelen of fietsen over het strand en door de duinen. Het fietspad in de duinen is een fantastische manier om de kust te beleven. Aan de noordzijde van het Westlandse strand (strandopgang Watertoren) is een naaktstrand.


Fietsen / Recreatie

De fiets- en wandelroutes bieden u mooie doorkijkjes in duinen en polders. Bij de VVV kunt u verschillende routes aanschaffen. Interessante musea en een groot aantal evenementen maken van Westland een aantrekkelijk gebied om uw vrije tijd door te brengen. Ook kunt u ontspannen gaan varen. Veel gezellige horecazaken, enkele campings en vakantieparken maken het toeristisch aanbod compleet.


Westland in beeld

Westland is een mooi divers gebied met kassen, strand en natuur. Op de website van Bezoek Westland vind je inspiratie voor jouw bezoek aan Westland. Van mooie fietstochten tot activiteiten met de kids en van sportieve activiteiten tot een ontspannen boottocht door de kassen.


Westland Toerisme geeft rondleidingen in de kassen van het Westland!
Westland, het gebied tussen Den Haag, Rotterdam en Hoek van Holland, is beroemd om de tuinbouw onder glas en dankt daaraan bijnamen als ‘Horti Valley’ en ‘de Glazen Stad’. Het is het grootste aaneengesloten glastuinbouwgebied ter wereld en speelt in deze sector een absolute voortrekkersrol. Westland Toerisme heet u van harte welkom.


Fietsenweer

Wilt u er lekker op uit met de fiets? Check hier uw fietsweer!

weeronline.nl Altijd jouw weer

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

7 dagen in de week geopend
* v.a. 12.00 uur lunch
* v.a. 17.00 uur diner

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum