Starters

Carpaccio van ossenhaas
spekjes / sjalotjes / bieslook / Grana Padano / truffeldressing

12,75

Steak Tartaar
op klassieke wijze met toast

11,75

Gerookte zalm, Hollandse Garnalen & gerookte Paling
op toast / passend garnituur

15,5

Noordzeekrab ** Topper **
avocado / Granny Smith / langoustine / aceto balsamico

13,75

Fregolapasta logo_vierkant
avocado / komkommer / courgette / venkel / harissa / bindsla

10,5

Gamba’s Piri Piri
knoflook / bosui / rode peper

12,5

Tataki Australisch runderlende
wakame / ponzu / bosui / sesam

12,5

à la minute gerookte Schotse Zalm
curry / zeewier / gin tonic / bimi

12,75

Kingkrab poten
knoflook / sjalot / limoen / tomaat

22,5

Wild

Gerookte Hertenham
pastinaak / witlof / aceto / croutons

12,50

Paté van Wildzwijn
brioche brood / veenbessen / bindsla / notendressing

11,50

Wildbouillon
bosui / shii-take / peterselie / gerookt spek

7,50

Specialiteit Shared Dining

Plank Elzenhagen
Geniet van een wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten.

15,75

Oesters

Zeeuwse Oesters
als voorgerecht en/of tussengerecht

prijs per stuk 4,5

Soep

Tomaten crèmesoep
gedroogde tomaat / spekjes / bieslook

6,5

Truffelsoep logo_vierkant
bundelzwammen / kastanje champignons / bieslook

7,5

Kreeftenbisque **TOPPER**
rouille / crostini / kreeft

12,5

Vegetarisch

Vegetarisch palet logo_vierkant
bloemkool / curry / pompoen / harissa / yoghurt

19,75

Chef’s choice

Laat u verrassen en verwennen door onze creatieve
keukenbrigade. Wij serveren een wisselend 3 of 4 gangen
verrassingsmenu met heerlijke seizoensgerechten.

Amuse en 3 gangen 39 ¾
Amuse en 4 gangen 49 ¾


* alleen per tafel te bestellen
* inclusief onbeperkt tafelwater sparkling en/of non-sparkling

Bij passende wijnen

Onze sommelier Marijke Jansen heeft voor u een mooie selectie wijnen open staan. Zij heeft bij alle gerechten een mooie en bijpassende wijn geselecteerd. Geniet optimaal
van de wijn- en spijs combinatie.

3 glazen wijn 18 ¾
4 glazen wijn 24 ¾


* natuurlijk ook te bestellen bij uw a la carte gerechten

Vis

Rogvleugel
paperdbelle / spinazie / pompoen / limoen / tijm / botersaus

21,75

Skrei Kabeljauw
hutspot / stoofvlees / mosterd

22,75

Zeebaarsfilet (gegrild)
parelgort / paling / spinazie / appelstroop

22,5

Catch of the day
wisselend visgerecht / direct vers van de visafslag

dagprijs

Kreeft
traditionele wijze, gegrild of gegratineerd

1/2 - 17,5
1/1 - 34,5

Surf & Turf

Tournedos met Halve Kreeft **MEGA TOPPER**
Bearnaisesaus

37,5

Wild

Hertenrug filet
29 ½
rodekool / knolselderij / appel / rode wijnsaus

Hazenrugfilet & Hazenstoof
27 ½
spruiten / zwarte peen / pommes amandes / specerijen jus / stoofpeer

Fazantfilet
22 ½
zuurkool / roseval aardappelen / Zeeuws spek / bospaddestoelen

Vlees

Chateaubriand **TOPPER**
Ossenhaas ± 450 gr | 56,75 | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getraceerd geserveerd. Met 2 sauzen, garnituur en gepofte aardappel!

Tournedos | Grain Fed
Ossenhaas | 26,50
Voor de fijn-proevers is dit het beste wat er hedendaags te krijgen is van het rund! Super mals! Vlees van topkwaliteit!

Kalfslende & Zwezerik | Graan gevoerd
** Topper ** | 28,75
gnocchi / groene asperge / bloemkool / truffel

Entrecote | Grain Fed
22,75
Langzaam gegaard. Karakteristieke smaak met een bite!

Rib-Eye | Grain Fed
22,75
Met in het oog een stuk vet wat zorgt voor een bijzondere smaak. Mals en getrancheerd!

Bavette | Grain Fed
22,75
Het vergeten stukje vlees met heel veel smaak. Heeft een grove structuur en een bite!

Side dishes

Pepersaus

2,5

Champignon roomsaus

2,5

Stroganoffsaus

3

Jus de veau

2,5

Bearnaise saus

2,5

Gebakken champignons

3

Dessert

Dame blanche “Elzenhagen”
vanille roomijs / geslagen room / sponscake
warme chocoladesaus

7,75

Crème brûlée
Bourbon / vanille / geslagen room / crumble /
roomijs / karamel

8,75

Appelcrumble
kaneel / kruimeldeeg / meringue

8,75

Panna Cotta
tonkabonen / bloedsinaasappel / matcha

8,75

Mille-feuille (franse tompouce)
Kardamom / mandarijn

9,50

Europese kaasplankje
selectie van Europese kazen / vijgenbrood / mosterd / appelstroop

12,5



** Alle prijzen zijn in euro's benoemd | typefouten voorbehouden

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Volg ons via de kanalen!

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

7 dagen in de week geopend
* v.a. 07.00 uur ontbijt
(hotelgasten ma t/m vr)
* v.a. 08.00 uur ontbijt
(hotelgasten za & zo)
* v.a. 11.30 uur lunch
* v.a. 17.00 uur diner

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum