Starters

Carpaccio van Ossenhaas (met eendenlever + 3,-)
spekjes / sjalotjes / bieslook / parmezaan / truffeldressing

12,75

Steak Tartaar
op klassieke wijze met toast

12,75

Gerookte zalm, Hollandse Garnalen & gerookte Paling
op toast / passend garnituur

15,5

Tonijn en Kalf
tataki tonijn / kalfstartaar / tonijncreme / zeewier / kroepoek / sesam

11,75

Redwood gerookte Zalm ** Topper **
2 x gerookt / saffraan mayonaise

12,75

Westlands tuintje logo_vierkant
courgette / little gem / tomaat / paprika / courgette

10,5

Gamba’s Piri Piri
knoflook / bosui / rode peper

12,5

Duo van Eendenlever
terrine / mangochutney / gebakken / gepocheerde perzik / Px

12,75

Hollandse Garnalen
toast / cocktailsaus

15,75

Wild

Gerookte Hertenham
pastinaak / witlof / aceto / croutons

12,50

Paté van Wildzwijn
brioche brood / veenbessen / bindsla / notendressing

11,50

Wildbouillon
bosui / shii-take / peterselie / gerookt spek

7,50

Specialiteit Shared Dining

Plank Elzenhagen
Geniet van een wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten.

15,75

Oesters

Zeeuwse Oesters
als voorgerecht en/of tussengerecht

prijs per stuk 4,5

Soep

Tomaten crèmesoep
gedroogde tomaat / spekjes / bieslook

6,5

Truffelsoep logo_vierkant
bundelzwammen / kastanje champignons / bieslook

7,5

Kreeftenbisque **TOPPER**
rouille / crostini / kreeft

12,5

Vegetarisch

Vegetarisch festival logo_vierkant
groene asperge / bosui / bospeen / meiknol
doperwtenschuim / beurre noisette


22,5

Chef’s choice

Laat u verrassen en verwennen door onze creatieve
keukenbrigade. Wij serveren een wisselend 3 of 4 gangen
verrassingsmenu met heerlijke seizoensgerechten.

Amuse en 3 gangen 37 ¾
Amuse en 4 gangen 47 ¾


* alleen per tafel te bestellen
* inclusief onbeperkt tafelwater sparkling en/of non-sparkling

Bij passende wijnen

Onze sommelier Marijke Jansen heeft voor u een mooie selectie wijnen open staan. Zij heeft bij alle gerechten een mooie en bijpassende wijn geselecteerd. Geniet optimaal
van de wijn- en spijs combinatie.

3 glazen wijn 17 ¾
4 glazen wijn 23 ¾


* natuurlijk ook te bestellen bij uw a la carte gerechten

Vis

Corvina (koningsbaars)
risotto “Paella style”/ tomaat / venkel / saffraan

22,75

Geelvin tonijn
rijstnoedels / bosui / shi-take / taugé / zwarte bonen/ sesam

22,75

Catch of the day
wisselend visgerecht / direct vers van de visafslag

23,50

Gebakken Tong (Picasso + € 4,-)
op de graat gebakken / remoulade / citroen / bloemkool

29,5

Kreeft
traditionele wijze, gegrild of gegratineerd

1/2 - 17,5
1/1 - 34,5

Surf & Turf

Tournedos met Halve Kreeft **MEGA TOPPER**
Bearnaisesaus

39,5

Het Witte Goud

Lamsreck met AA asperges
tijm - rozemarijn saus / pomme noisette / courgette / artisjok

26,5

Classic Asperge flamande met AA asperges
boeren-beenham / roomkriel / ei / boterjus

18,5

Schotse zalm met AA asperges
citroen / kruiden / broodkruim / hollandaisesaus

22,5

Portie AA asperges als extra groenten geserveerd
ei / nootmuskaat / bieslook

8,5

Wild

Hertenrug filet
29 ½
rodekool / knolselderij / appel / rode wijnsaus

Hazenrugfilet & Hazenstoof
27 ½
spruiten / zwarte peen / pommes amandes / specerijen jus / stoofpeer

Fazantfilet
22 ½
zuurkool / roseval aardappelen / Zeeuws spek / bospaddestoelen

Vlees

Chateaubriand **TOPPER**
Ossenhaas ± 450 gr | 58,75 | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getraceerd geserveerd. Met 2 sauzen, garnituur en gepofte aardappel!

Tournedos | Grain Fed
Ossenhaas | 27,50
Voor de fijn-proevers is dit het beste wat er hedendaags te krijgen is van het rund! Super mals! Vlees van topkwaliteit!

Rib-Eye | Grain Fed
23,75
Met in het oog een stuk vet wat zorgt voor een bijzondere smaak. Mals en getrancheerd!

Bavette | Grain Fed
23,75
Het vergeten stukje vlees met heel veel smaak. Heeft een grove structuur en een bite!

Tamme eendenborstfilet
21,75
wortelcrème / rösti / groene asperge / bimi / hoi-sin

Hoender “des Landes”
22,75
aardappel truffelpuree / snijboon / zilverui / truffeljus / pata negra

Side dishes

Pepersaus

2,5

Champignon roomsaus

2,5

Stroganoffsaus

3

Jus de veau

2,5

Bearnaise saus

2,5

Gebakken champignons

3

Dessert

Dame blanche “Elzenhagen”
vanille roomijs / geslagen room / sponscake
warme chocoladesaus

7,75

Crème brûlée
Bourbon / vanille / geslagen room / crumble /
roomijs / karamel

9,50

Rabarber
compote / hangop / framboos / witte chocolade / champagne sorbet

8,50

Sorbet Elzenhagen
vers zomers fruit / cassis / sorbetijs / crumble

8,75

Romanoff
rood fruit / vanille room / vanille ijs

8,50

Fruitsoep
creme Suisse / Hollandse aardbeien / amandelcrunch
sorbet van aardbei / romanoffsaus

8,75

Europese kaasplankje
selectie van Europese kazen / vijgenbrood / mosterd / appelstroop

12,5



** Alle prijzen zijn in euro's benoemd | typefouten voorbehouden

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Volg ons via de kanalen!

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

7 dagen in de week geopend
* v.a. 12.00 uur lunch
* v.a. 17.00 uur diner

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum