Starters

Carpaccio van Ossenhaas (met eendenlever + 3,-)
spekjes / sjalotjes / bieslook / parmezaan / truffeldressing

12,75

Procureur & Tonijn ‘Big Green Egg Style’
Yuzu / kappertjes / zongedroogde tomaat / notensla

11,75

Gerookte zalm, Hollandse Garnalen & gerookte Paling
op toast / passend garnituur

15,5

Warm gerookte Schotse zalm
oerbiet / geroosterde little gem / komkommerlinten / gember

11,75

Steak Tartaar ** Topper **
eidooier / olijvenkruim / basilicummayonaise / filo krokant

12,75

Aubergine en Risotto logo_vierkant
auberginekaviaar / risotto koekjes / gepofte groenten
notendressing / krulandijvie

10,5

Gamba’s Piri Piri
knoflook / bosui / rode peper

12,5

Hollandse Garnalen
toast / cocktailsaus

15,75

Specialiteit Shared Dining

Plank Elzenhagen
Geniet van een wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten.

15,75

Oesters

Zeeuwse Oesters
als voorgerecht en/of tussengerecht

prijs per stuk 3,75

Soep

Tomaten crèmesoep
gedroogde tomaat / spekjes / bieslook

6,5

Truffelsoep logo_vierkant
bundelzwammen / kastanje champignons / bieslook

7,5

Vegetarisch

Verse Lintpasta logo_vierkant
Bospaddestoelen / spinazie / gefrituurd hoeve-ei / romige truffelsaus

22,5

Chef’s choice

Laat u verrassen en verwennen door onze creatieve
keukenbrigade. Wij serveren een wisselend 3 of 4 gangen
verrassingsmenu met heerlijke seizoensgerechten.

Amuse en 3 gangen 37 ¾
Amuse en 4 gangen 47 ¾


* alleen per tafel te bestellen
* inclusief onbeperkt tafelwater sparkling en/of non-sparkling

Bij passende wijnen

Onze sommelier Marijke Jansen heeft voor u een mooie selectie wijnen open staan. Zij heeft bij alle gerechten een mooie en bijpassende wijn geselecteerd. Geniet optimaal
van de wijn- en spijs combinatie.

3 glazen wijn 17 ¾
4 glazen wijn 23 ¾


* natuurlijk ook te bestellen bij uw a la carte gerechten

Vis

Zeebaarsfilet
topinamboer/ spinazie/ paddestoelen / pommes dauphine/ truffelvinaigrette

22,75

Skrei kabeljauw
Kreeftenrisotto / gesmoorde prei / kruiden beurre blanc

24,75

Catch of the day
wisselend visgerecht / direct vers van de visafslag

23,50

Gebakken Tong (Picasso + € 4,-)
op de graat gebakken / remoulade / citroen / bloemkool

29,5

Kreeft
traditionele wijze, gegrild of gegratineerd

1/2 - 17,5
1/1 - 34,5

Surf & Turf

Tournedos met Halve Kreeft **MEGA TOPPER**
Bearnaisesaus

39,5

Het Witte Goud

Lamsreck met AA asperges
tijm - rozemarijn saus / pomme noisette / courgette / artisjok

26,5

Classic Asperge flamande met AA asperges
boeren-beenham / roomkriel / ei / boterjus

18,5

Schotse zalm met AA asperges
citroen / kruiden / broodkruim / hollandaisesaus

22,5

Portie AA asperges als extra groenten geserveerd
ei / nootmuskaat / bieslook

8,5

Wild

Hertenrug filet
29 ½
rodekool / knolselderij / appel / rode wijnsaus

Hazenrugfilet & Hazenstoof
27 ½
spruiten / zwarte peen / pommes amandes / specerijen jus / stoofpeer

Fazantfilet
22 ½
zuurkool / roseval aardappelen / Zeeuws spek / bospaddestoelen

Vlees / Black Angus

Chateaubriand **TOPPER**
Ossenhaas | AUS | Black Angus ± 450 gr | 64,75 | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd geserveerd. Met 2 sauzen en rijkelijk garnituur!

Tournedos | Grain Fed | AUS | Black Angus
Ossenhaas | 29,50
Voor de fijn-proevers is dit het beste wat er hedendaags te krijgen is van het rund! Super mals! Vlees van topkwaliteit!

Rib-Eye | Grain Fed
23,75
Met in het oog een stuk vet wat zorgt voor een bijzondere smaak. Mals en getrancheerd!

Bavette | Grain Fed
23,75
Het vergeten stukje vlees met heel veel smaak. Heeft een grove structuur en een bite!

Vleesgerechten

Lomo Iberico ‘Big Green Egg’
22 ¾
auberginekaviaar / gepofte tomaat/ knolselderij / groene asperge/ truffeljus

Tamme Eendenborstfilet
21 ¾
wortelcreme / gestoofde spitskool/aardappel serranoham taart / thijm rozemarijnjus

Side dishes

Pepersaus

2,5

Champignon roomsaus

2,5

Stroganoffsaus

3

Jus de veau

2,5

Bearnaise saus

2,5

Gebakken champignons

3

Dessert

Dame blanche “Elzenhagen”
vanille roomijs / geslagen room / sponscake
warme chocoladesaus

7,5

Crème brûlée
Bourbon / vanille / geslagen room / crumble /
roomijs / karamel

9,5

‘Swarzwalder style'
pure chocolade / amarena kersen / yoghurt / crumble

8,5

Bloedsinaasappel
witte chocolade / Baileys / cremeux / crumble

8,5

Panna cotta
kardemom / mokka / gepocheerde ananas / crème Anglaise

8,5

Europese kaasplankje
selectie van Europese kazen / vijgenbrood / mosterd / appelstroop

12,50



** Alle prijzen zijn in euro's benoemd | typefouten voorbehouden

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

7 dagen in de week geopend
* v.a. 12.00 uur lunch
* v.a. 17.00 uur diner

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum